ВРАБОТУВАЊЕ

Employment

 

АСА ТУР има потреба од вработување на две лица за работно место:

ТУРИСТИЧКИ РАБОТНИК – Референт за резервации, продажба и реализација на туристички аранжмани

Неопходно квалификации:
✔ Високо образование
✔ Одлично познавање на англиски јазик
✔ Претходно искуство од најмалку 1 година со работа во туристичка агенција
✔ Одлично владеење на Microsoft Office, особено на Excel
✔ Основни познавања во сектор авио-билети

Заинтересираните кандидати можат да испратат CV на следниот мејл: info@asatour.mk