Локација

Канцелариите на АСА Тур се наоѓаат во центарот на Скопје, на адреса:

Ул. Даме Груев бр.7-3/8, Скопје – Центар

Во просториите на АСА Тур не може да се вршат директни резервации и уплати. Продажбата на туристичките аранжмани и услуги се врши преку нашата партнерска мрежа со голем број на туристички агенции ширум цела Македонија (над 100 продажни партнер агенции). За детална листа на агенции во кои може да се резервираат аранжманите на Аса Тур посетете ја страната – Партнер Агенции