Контакт

Почитувани корисници, за било какви прашања можете да не контактирате на нашите телефони:

+ 389 2 3222 166

+ 389 2 3221 717

или на нашата e-mail адреса info@asatour.mk

Исто така може да ја искористите и нашата web страница за да ни напишете порака. Ќе ни биде задоволство да Ве контактираме во најкус можен период.

[honeypot honeypot]