НОВА ГОДИНА – АНТАЛИЈА 2018

Празнични Новогодишни програми со директен авионски превоз од Скопје

CRYSTAL DELUXE – Нова Година 2018

од 359€
UAI

Локација: Хотелот се наоѓа на 56км од аеродромот и 40км центарот  на ... Повеќе

PORTO BELLO RESORT & SPA – Нова Година 2018

од 365€
AI

Локација: Хотелот е сместен на фамозната Konyaalti плажа, 8км од центарот на Анталија и 20км од ... Повеќе

SEA LIFE FAMILY RESORT – Нова Година 2018

од 365€
AI

Локација: Хотелот се наоѓа во Анталија, на 2 километри од трговскиот центар Мигрос, околу 4 ... Повеќе

ASKA LARA RESORT & SPA – Нова Година 2018

од 379€
UAI

Локација: Хотелот се наоѓа во областа Лара, 12км од аеродромот во Анталија и на 12 км од центарот ... Повеќе

SHERWOOD DREAMS RESORT – Нова Година 2018

од 379€
UAI

Локација: Лоциран  на 40 км од аеродромот и на 5 км од центарот на Белек. Сместување: Хотелот ... Повеќе

SHERWOOD BREEZES RESORT – Нова Година 2018

од 399€
UAI

Локација: Се наоѓа во областа Кунду, на 10 км од аеродромот и центарот на ... Повеќе

FAME RESIDENCE LARA – Нова Година 2018

од 415€
UAI

Локација: Хотелот се наоѓа во областа Лара, 14км од аеродромот во Анталија и на 16 км од центарот ... Повеќе

ROYAL SEGINUS – Нова Година 2018

од 419€
UAI

Локација: На површина од 70.000м2, отворен во мај  2017 год. Хотелот е оддалечен  17км од  центарот ... Повеќе

TITANIC BEACH LARA – Нова Година 2018

од 419€
AI

Локација: Хотелот се наоѓа на 13 км од аеродромот и центарот  на  Анталија. Сместување: Хотелот ... Повеќе

DELPHIN DIVA PREMIERE – Нова Година 2018

од 419€
UAI

Локација: Хотелот е лоциран на 10 км од аеродромот на Анталија и 15 км од центарот на ... Повеќе