ЛЕТО ГРЦИЈА – ХОТЕЛИ (Закуп)

Следува наш избор на хотели во Грција кои ги имаме во сопствен закуп. Одберете го Вашиот хотел по најниски можни цени а за РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ Ви следува попуст на одбраниот пакет. ПОБРЗАЈТЕ!!!

ХОТЕЛИ КАСАНДРА

Првиот крак Касандра, со низата туристички места и хотелски капацитети, кои како бисери се нижат покрај нејзините два брега, за многумина се издвојува како најатрактивен дел од Халкидики. Овој регион со своите специфични географски карактеристики: благ рељеф,

Повеќе

ХОТЕЛИ СИТОНИЈА

Ситониа е вториот крак на полуостровот Халкидики, кој за многумина претставува и негов најубав дел. Ваквите епитети таа особено ги заслужува, доколку кон неа се гледа како природна реткост, чии неповторливи убавини се расфрлани низ сета нејзина површина.

Повеќе

ХОТЕЛИ ТАСОС

Да се помине одредено време на остров, претставува несекојдневно и убаво искуство. Но велат дека, доколку тоа го направите на најсеверниот и најзелен грчки остров Тасос, тогаш таквото искуство е уште посилно. Привилегијата да се биде толку блиску до оваа

Повеќе